Hantera scheman
Applicera nyckelschema på en eller flera nycklar

Så här applicerar du ett schema för när en nyckel ska gå att använda.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

💡 När du applicerar ett schema för begränsning av nycklar på en nyckel slår det automatiskt igenom och gäller för alla användare som har nyckeln.

1. Gå till Nycklar och tryck på nyckeln du vill applicerat ett schema på.

2. Vid Schema, tryck på Lägg till.

💡Om det finns ett schema sedan tidigare trycker du på Byt ut.

3. Välj vilket schema du vill applicera och tryck på Spara.

💡 Ni kan använda samma schema på flera nycklar genom att upprepa dessa steg på olika nycklar.