När är min nyckel giltig?

Så här ser du i appen om/när en nyckel är giltig.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Se om du har en giltig nyckel när du är nära låset

Om du befinner dig nära dörren, porten, grinden eller liknande kan du se i Lås upp-vyn om du har en giltig nyckel till den:

• Har du en giltig nyckel ser du en ruta med blå detaljer där du kan trycka på låsets namn för att låsa upp.

• Har du en ogiltig nyckel ser du en gul text som anger status.

Parakey iOS app showing locks to which the user has a valid key, as well as a lock to which the user's key is valid in 8 hours

Se giltighetstid för din nyckel under Platser i appen

1. Gå till Platser och tryck på den aktuella platsen.

2. Tryck på Dina nycklar.

3. Tryck på nyckeln vars giltighetstid du vill se.

4. Under Giltig kan du se giltighetstiden.

Parakey iOS app showing when a specific key is valid

Se schemalagda tidsbegränsningar

Så här kan du se om det finns ett schema för när en nyckel kan användas:

1. Gå till Platser och tryck på den aktuella platsen.

2. Tryck på Dina nycklar och tryck sedan på den aktuella nyckeln.

3. Tryck på Schemalagda tidsbegränsningar.

4. Tryck på respektive dag för att se när nyckeln kan användas den dagen.