Hantera platskategorier

Skapa egna platskategorier för just er organisation och/eller dölj standardkategorier som inte är applicerbara för er verksamhet.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️Endast tillgängligt för organisationer i Parakey.

Vad används platskategorier till?

Platskategorier används för att sortera olika typer av platser så som Träningsanläggning, Fastighet, Parkering, Coworking, Kontor m.m. På så sätt kan en enkelt filtrera fram exempelvis alla kontor som hör till en organisation eller fastighet.

​💡 Du som har administratörsrättigheter på organisationsnivå kan skapa egna platskategorier och välja vilka kategorier som ska vara valbara för platser i er organisation.

Skapa egna platskategorier

1. Tryck på er organisation och sedan på Inställningar.

2. Tryck därefter på Platskategorier.

3. Tryck på Skapa.

4. Namnge den nya kategorin.

5. Tryck på “språk-ikonen” för att lägga till en översättning (svenska/engelska).
    ​​

6. Tryck sedan på Skapa. Du hittar den nu i listan över platskategorier!

Dölj standardkategorier som ej är applicerbara för er

Det finns en rad standardkategorier och vissa kanske inte alls passar någon av era platser. Genom att avmarkera kryssrutan framför en kategori tar du bort den från listan över valbara kategorier för platserna i er organisation.