Skapa underliggande plats

Skapa en underliggande plats och fördela nyckelhanteringen till hyresgäster och entreprenörer i den kommersiella fastigheten.

Denice Wijk avatar
Skrivet av Denice Wijk
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Låt hyresgäster och entreprenörer i den kommersiella fastigheten själva hantera access för sin personal - skapa underliggande platser och fördela administrationen.

• Bibehållen kontroll och fullständiga passageloggar för underliggande platser.

• Sätt restriktioner för max antal användare en underliggande plats får bjuda in.

❗️ För att skapa en underliggande plats behöver du aktivera funktionen genom att kontakta [email protected].

1. Gå till Underliggande platser och tryck på Skapa.​

❗️Om du är administratör för flera platser: säkerställ att du är inne på rätt plats.

2. Gör följande inställningar för den underliggande platsen:

• Ange namn och eventuella detaljer om platsen.

💡 Detaljerna är synliga i portalen och även sökbara för att snabbt hitta rätt plats.

• Kategorisera platsen. T ex som kontor, coworking eller fastighet.

3. Tryck sedan på Nästa.

4. Ange hur många användare den underliggande platsen har rätt att bjuda in eller välj Obegränsat antal användare om det inte ska finnas någon begränsning.

❗️ Alla användare som en underliggande plats bjuder in räknas mot det totala antalet användare i er licens.

5. Välj om den underliggande platsen ska kunna ha underliggande platser och tryck sedan på Nästa.

6. Lägg till administratörer för den underliggande platsen genom att:

• Ange deras e-postadress.

• Välj vilken roll hen ska ha.

💡Du kan även lägga till ytterligare information om användaren genom att trycka på “Redigera”-ikonen.

💡Om du ska vara Ägare på platsen, tryck på Lägg till mig själv som Ägare.

💡 Tryck på Lägg till användare för att lägga till fler administratörer.

7. Tryck på Nästa när alla administratörer är tillagda.

8. Välj de lås som ni vill dela med er av till den underliggande platsen genom att markera dem.

9. Tryck sedan på Skapa.

💡 Ett inbjudningsmejl skickas till den underliggande platsens administratör(er) som nu kan börja dela ut access till låsen du delat.