Låt hyresgäster och entreprenörer i den kommersiella fastigheten själva hantera access för sin personal - skapa underliggande platser och fördela administrationen.

  • Bibehållen kontroll och fullständiga passageloggar för underliggande platser.

  • Sätt restriktioner för max antal användare en underliggande plats får bjuda in.

❗️ För att skapa en underliggande plats behöver du aktivera funktionen via Parakey Sales.

Så här skapar du en underliggande plats

  1. På startsidan (Dashboard) hittar du rutan Associated places. Klicka på plustecknet i rutan för att lägga till en underliggande plats.

    ❗️Om du är administratör för flera platser: säkerställ att du är inne på rätt plats.


  2. Gör följande inställningar för den underliggande platsen:

    • Ange namn och eventuella detaljer om platsen.

      💡 Detaljerna är synliga i portalen och även sökbara för att snabbt hitta rätt plats.

    • Kategorisera platsen. T ex som bostad, co-working eller fastighet

    💡 Du kan även ange kontaktuppgifter för support, och inställningar för inbjudningsmail samt passageloggar.

  3. Klicka på Next.

  4. Lägg till en eller flera administratörer för den underliggande platsen. Klicka på plustecknet i rutan Administrators för att ange fler e-postadresser.


  5. Välj de dörrar som ni vill dela med er av till den underliggande platsen genom att kryssa för dem i listan.


  6. Ange hur många användare den underliggande platsen har rätt att bjuda in eller välj No user limit om det inte ska finnas någon begränsning.

    ❗️Alla användare som en underliggande plats bjuder in räknas mot det totala antalet användare i er licens.


  7. Klicka på Next och sedan på Create place.

💡 Ett välkomstmail skickas till den underliggande platsens administratör(er) som nu kan börja dela ut access till dörren/dörrarna du delat.

Lämna över ägandeskapet till den underliggande platsen

När du skapar en underliggande plats blir du automatiskt både Owner och Administrator för platsen. När platsens administratör(er) kommit igång rekommenderar vi att du för över ägandeskapet till den som är ansvarig för platsen samt tar bort dig som användare på platsen.

Hittade du svaret?