Platser
Platsöversikt (underliggande platser)

På sidan Underliggande platser hittar du en översikt över en plats underliggande platser; dess lås och användare.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

💡 På organisationsnivå går du istället till Platser.

På sidan Underliggande platser kan du:

• Se underliggande platser samt platser ni delar lås till.

• Se antal underliggande platser, användare och dörrar på respektive underliggande plats.

• Filtrera på platskategori.
    ​​

• Visa platser efter hierarki eller i alfabetisk ordning.

• Hantera delade lås till platsen samt platsrestriktioner (t ex ange hur många användare den underliggande platsen får ha) genom att trycka på de tre prickarna vid en underliggande plats.

• Ta bort en underliggande plats, antingen permanent, eller från er plats.

💡 I det sistnämnda fallet finns den underliggande platsen kvar i systemet och kan fortsätta användas utanför er fastighet/verksamhet. Funktionen kan t ex användas om en hyresgäst flyttar, men vill ha kvar sin Parakey-plats.