Lås (fd Dörrar)
Dela lås till en underliggande plats

Om platsen du vill dela ett lås till finns med i er platsstruktur gör du det enklast via fliken Underliggande platser.

Denice Wijk avatar
Skrivet av Denice Wijk
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️ För att dela ett lås behöver du ha rollen Ägare eller Administratör på den plats som låset delas från.

1. Navigera till platsen du vill dela ett lås från och tryck på Underliggande platser.

2. Leta upp den underliggande platsen du vill dela ett lås till och tryck på de tre prickarna vid platsen.

3. Klicka sedan på Hantera delade lås.

4. Välj det eller de lås du vill dela och klicka på Spara.