Platser
Vad är platsens Domain ID?

Domain ID används när en dörr ska delas till en annan plats samt vid API-integration. Såhär hittar du platsen Domain ID.

Cecilia Rubinstein avatar
Skrivet av Cecilia Rubinstein
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️ Denna artikel avser Beta-versionen av Parakey Next Gen Portal som du når genom att klicka på Try Parakey Beta längst upp till höger i portalen. Vi rekommenderar att du hittar Domain ID där.

När en administratör ska dela en dörr till en annan plats anges Domain ID för platsen som dörren ska delas till.

Hitta Domain ID

1. Klicka på Settings och sedan på Integrations.

2. Du hittar Domain ID under API information.