Användaren kan inte låsa upp

Checklista på vad du som administratör kan göra ifall användaren har problem med att låsa upp.

Hanna Magnusson avatar
Skrivet av Hanna Magnusson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Säkerställ att användaren har en giltig nyckel.

a. Gå till Användare och tryck på användaren.

b. Under Nycklar ser du användarens nycklar samt hur länge de är giltiga.

c. Säkerställ att användaren har minst en giltig nyckel till dörren, porten, grinden eller liknande som personen försöker låsa upp.

2. Har nyckeln några begränsningar? Kontrollera om det finns ett schema på nyckeln som begränsar tillgången.

a. Gå till Nycklar och tryck på nyckeln som användaren har.

b. Under Schema ser du om det finns något schema för när nyckeln kan användas.

💡 Om det finns ett schema kan du trycka på Visa för att se vilka dagar och tider nyckeln kan användas. Har användaren försökt låsa upp utanför dessa tider?

3. Om användaren både har en giltig nyckel och den inte har några begränsningar följ stegen i:

👉 Låset visas inte i appen

👉 Felmeddelande vid upplåsning

👉 Appen visar en lyckad öppning men dörren låses inte upp