Alla samlingarParakey WebbportalHantera användare
Schemalägg borttagning av användare

Sätt datum och eventuell tid för när användare ska tas bort.

Denice Wijk avatar
Skrivet av Denice Wijk
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du schemalägger borttagning av en användare anger du vilket datum (och ev. tid) användaren ska tas bort från er plats. Alla nycklar som användaren har eller får fram till detta datum kommer också sluta gälla för användaren när hen tas bort.

Enskilda användare

1. Gå till Användare och tryck på användaren du vill schemalägga radering av.

2. Tryck på Alternativ och sedan på Schemalägg borttagning.

3. Ange datum och eventuell tid då användaren ska tas bort.

4. Bekräfta genom att trycka på Schemalägg borttagning.

💡I detaljvyn för en användare kan du se när användaren är schemalagd att tas bort. Du kan även ta bort schemaläggningen.

💡 Genom att välja att visa kolumnen Status i användaröversikten kan du se vilka användare som är schemalagda för borttagning.