Rensa bort inaktiva användare

Hitta enkelt inaktiva användare för att rensa bort dem.

Skrivet av Denice Wijk
Uppdaterad denna vecka

❗️ Denna artikel avser den nya versionen av Parakey Webbportal som du når genom att klicka på Try the new portal längst upp till höger. Vi rekommenderar att du hanterar användare där.

1. Gå till Användare och tryck på Filter uppe till höger.

2. Under Förvalda filter, välj filtret Inaktiva användare i drop down-menyn.

3. Nu visas alla användare som

• inte har gjort en upplåsning de senaste 30 dagarna

och

• inte har någon aktiv nyckel

och

• inte är tilldelade någon form av administratörsroll (Ägare, Administratör, Gästansvarig, Gästansvarig via app eller Installatör)

💡 Du kan själv ändra antalet dagar sedan den senaste upplåsningen eller istället välja att visa användare som har en aktiv nyckel (men inte har använt den på x antal dagar)

4. Bocka för kryssrutan på menyraden för att markera alla inaktiva användare.

5. Tryck på Ta bort.

6. Bekräfta genom att klicka på Ta bort i rutan som öppnas.