När du tar bort en användare från en plats tas även dess nycklar bort.

❗️Användaren finns dock kvar som en Parakey-användare och kan använda appen om hen fått en nyckel från någon annan aktör.

💡 Om du bjuder in användaren igen behöver hen inte skapa ett nytt konto utan kan använda sitt gamla.

👉 Om användaren ska finnas kvar på er plats, men inte ha någon nyckel kan du istället ta bort en nyckel från användaren.

Så här raderar du en användare

  1. Gå till fliken Users och leta upp användaren du vill radera.

  2. Klicka på användaren.

  3. Klicka sedan på Remove user.

  4. Ett nytt fönster öppnas. Bekräfta raderingen genom att klicka på Remove user.


    👉 Du kan också ta bort flera användare samtidigt.

Hittade du svaret?