Hantera nycklar
Ta bort en nyckel från användare

Så här gör du för att ta bort en eller flera nycklar från en användare.

Denice Wijk avatar
Skrivet av Denice Wijk
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️ Denna artikel avser Beta-versionen av Parakey Next Gen Portal som du når genom att klicka på Try new Parakey Beta längst upp till höger i portalen. Vi rekommenderar att du hanterar nycklar och användare där.

1. Gå till Users och leta upp användaren du vill ta bort en nyckel från.

2. Klicka på användaren. I detaljvyn ser du användarens nycklar.

3. Klicka på papperskorgen bredvid nyckeln du vill ta bort från användaren.

💡 Du kan också klicka på Remove all om du vill ta bort alla användarens nycklar. Om du inte planerar att ge användaren en ny nyckel rekommenderar vi dock att du tar bort användaren från platsen istället.

❗️ Observera att en nyckel kan vara kopplad till flera tillfällen (t ex vid bokningar). Det står då Show och en siffra som anger antalet datum/tidsintervall då nyckeln är giltig. Du kan då ta bort ett eller flera intervall.

4. Bekräfta genom att klicka på Remove.