Skapa en tidsbegränsad nyckel

En tidsbegränsad nyckel är perfekt om alla användare som har nyckeln ska ha samma tidsbegränsning. Så här skapar du en tidsbegränsad nyckel.

Hanna Dahlström Språng avatar
Skrivet av Hanna Dahlström Språng
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️ Denna artikel avser Beta-versionen av Parakey Next Gen Portal som du når genom att trycka på Try Parakey Beta längst upp till höger i portalen. Vi rekommenderar att du hanterar nycklar där.

1. Följ stegen 1-3 i artikeln om att Skapa en nyckel.

2. Välj sedan att nyckeln ska ha samma tidsbegränsning för alla användare.

3. Ange sedan från och till när nyckeln ska vara giltig.

4. Tryck på Skapa.

​​
    👉 Vill du skicka ut olika tidsbegränsningar per användare kan du läsa mer om hur du går tillväga i denna artikel.