Slim - Berika befintligt passersystem

Kopplingsschema för Parakey Slim som berikar befintligt passersystem.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️ Följande kopplingsschema är ett förslag till inkoppling. Som installatör bär man ansvaret att verifiera installationen och dess funktion.

Notis

Rekommenderat är att ansluta Relay 1 till en dedikerad triggeringång på det befintliga passersystemet då ingång för öppnaknapp i passersystem i de flesta fall är "flanktriggade". Vilket skulle medföra att exempelvis funktionen "schemalagd dörruppställning" ej fungerar samt att en trasig och aktiv öppnaknapp kan "blockera" Parakey.