Slim - Introduktion

Lär dig grunderna om Parakey Slim, världens minsta passersystem.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Parakey Slim är en så kallad dörrkontrollenhet som kan kontrollera elektromekaniska lås, larm, hissar med mera samt berika befintliga passersystem. Slim har även en öppnaknappsingång och supporterar OSDP (publik lansering 2024).

Parakey Slim är helt offline och kommunicerar med Parakey-appen via Bluetooth LE (Low Energy). I och med att enheten använder radiovågor för kommunikation ska installation av enheten vara nära dörren, grinden eller porten man vill öppna.

Konfiguration

Parakey Slim kommer förkonfigurerad från fabrik;

• Relay 1 (Utgång) - Reläslutning vid öppning via Parakey-appen eller öppnaknapp (”Button”). Stödjer både NO (normally open) och NC (normally closed).

• Button (Ingång) - Öppnaknapp, när kretsen sluts, sker en dörröppning (flanktriggning).

• Relay 2 (Utgång) - Reläslutning vid öppning via Parakey-appen. Stödjer endast NO (normally open).

• Aktiveras ej via öppnaknapp (”Button”).

• Publik lansering av kommunikation via OSDP under 2024.