Portalen låter dig exportera användare i två format, CSV eller för e-post. Markera först de användare du vill exportera. Klicka sedan på knappen Select matching users (eller Select all users om det inte finns något aktivt filter).

Tips! Man kan markera flera användare i listan genom att control+klicka på raden. Command+klick för Mac.

När man har flera användare markerade dyker en vy upp till höger där man kan göra saker som rör de valda användarna. För att exportera användarna klickar man på Export e-mail addresses. Ett nytt fönster öppnas med två flikar: E-mail client och CSV. Båda flikarna innehåller en textruta med alla användare formaterade enligt respektive format och man kan enkelt markera och kopiera allt.