När antalet användare stiger blir det allt svårare att hitta rätt användare. Istället för att scrolla i långa listor kan man använda filter för att snabba upp processen.

Under Users i huvudmenyn hittar man två flikar: All users (alla användare) och Recent user invites (nyss inbjudna användare). Båda flikar är utrustade med filterfunktion som man hittar längst upp.

I sökfältet kan man skriva in delar av både namn och epost-adress för att hitta användare som matchar på namn och epost-adress. Ju mer man skriver desto snävare sökning.

Filtrera mera

Det finns tillfällen när man kanske inte har tillgång till namn eller epost-adress. Då kan man testa att applicera filter. För att komma igång klickar man på Add filter. En ny rad dyker upp med ett par nya fält. I det första fältet kan man välja vilket användarattribut man vill filtrera på. Varje filter behöver kompletteras med information som fylls i bredvid.

Här ovan visas en screenshot på några av de inbyggda filter man har att välja på.

När man känner sig nöjd med sitt filter applicerar man det genom att klicka på bocken till höger. Resultatet uppdateras automatiskt med filtret applicerat.

För många träffar? Lägg till fler filter genom att klicka på Add filter och upprepa steget ovan för en mer finkornig filtrering.

Applicerade filter lägger sig under sökfältet för att visa att de är aktiva och påverkar resultatet. För att ta bort ett filter klickar man på dess kryss-ikon.

Skicka en nyckel till flera användare

Börja med markera vilka användare som ska få en nyckel enligt beskrivning ovan. När man är nöjd med de man valt hittar man en orange knapp med texten Send them keys upp till höger (syns på bilden ovan). När du klickar på den visas ett nytt fönster där man kan välja en eller flera nycklar att skicka ut. Förloppet är detsamma som att skicka ut nycklar till en användare. Vill du veta mer om hur man skickar ut nycklar kan du läsa om det här.