Om du tar bort användaren och då försvinner automatiskt alla nycklar och användaren har inte längre tillgång till dina dörrar. Observera att detta inte betyder att användaren tas bort ur Parakey och de har fortfarande kvar appen och kan använda den om de fått nyckel från någon annan. Om du bjuder in användaren igen behöver de inte skapa ett nytt konto utan kan använda sitt gamla.

Om ni vill ha kvar användaren men bara ta bort deras nycklar kan ni även Ta bort en nyckel ifrån användare.

  1. Gå till "Users" fliken

  2. Leta upp den användaren du vill ta bort genom att använda sökfältet eller scrolla i listan

  3. Klicka på "Remove user" och bekräfta sedan att du verkligen vill ta bort användaren.

Hittade du svaret?