All passage loggas i Parakey loggas och administratörer hittar dessa under Logs i huvudmenyn och fliken Event log. Där hittar du en tidslinje där varje rad motsvarar en passage. Loggarna är ordnade efter den tidpunkt passage skeddes, senast överst.

För att få fram mer information klickar man på raden för att expandera den. Där visas passagen med fler detaljer. Bland annat kan man se med vilken telefon som dörren låstes upp med, vilken nyckel som användes och vem som gav användaren access.

Vill du veta vad som hände en viss dag? Lätt gjort med filtrering, läs mer här.

Kan jag ta bort en rad ur loggen?

Nej, det går inte att påverka loggen.

Hur länge sparar ni loggar?

Som standard sparar vi enbart loggar i 30 dagar, därefter rensas alla personuppgifter. Själva passageloggen finns alltid kvar men efter 30 dagar kommer vi inte kunna knyta den till en fysisk person.