Välkommen till Parakey! I Parakey-appen samlas dina mobila nycklar och du använder den för att låsa upp. Appen finns tillgänglig till både Android och iOS.

Hur skapar jag ett Parakey-konto?

Du kan inte skapa ett konto själv utan måste bli inbjuden av ansvariga på en plats där Parakey är installerat.

Logga in automatiskt

Vi rekommenderar att du installerar appen så snart du blivit inbjuden att använda Parakey. Då är du redan inloggad och kan låsa upp direkt när du kommer fram till dörren.

1. Öppna inbjudningsmailet i din mobil

2. Klicka på "Kom igång"-knappen i mailet

Du kommer då till rätt app-butik där du kan ladda ner appen och du loggas in automatiskt när du startar appen första gången.

👉 Kan jag vara inloggad på flera mobiler samtidigt?

Appens olika delar

Unlock door - Lås upp

Här ser du en lista över dörrar i din närhet. Klicka på en dörrs namn för att låsa upp den.

Platser - Places

Här ser du vilka platser du har tillgång till.

Info

Byt lösenord, gör en felsökning eller skicka feedback.