Filtrera loggar för specifika datum

Det finns två smidiga sätt att filtrera loggarna för ett specifikt datumintervall.

Cecilia Rubinstein avatar
Skrivet av Cecilia Rubinstein
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️ Denna artikel avser Beta-versionen av Parakey Next Gen Portal som du når genom att klicka på Try Parakey Beta längst upp till höger i portalen. Vi rekommenderar att du filtrerar loggar där.

1. Gå till Logs och välj sedan Event logs eller Admin logs.

2. Sedan kan du göra på två olika sätt: Klicka på Date range eller klicka på Filter.

Date range

1. Klicka på Date range.

2. I kalendern, klicka först på det aktuella intervallets startdatum.

3. Klicka sedan på dess slutdatum. Loggarna uppdateras automatiskt.
      💡 Om du bara vill se loggarna för ett specifikt datum så väljer du samma datum som start- och slutdatum

Filter

1. Klicka på Filter uppe till höger.

2. Under Date range, i fältet Start, välj det aktuella intervallets startdatum.

3. Välj sedan intervallets slutdatum, som fylls i fältet End.

💡 Du kan också skriva datumen i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD