1. Gå till fliken Users.

💡 Tips! Applicera ett filter för att snabbt och enkelt få fram rätt användare.

2. Markera flera användare i listan genom att hålla inne Control (Command för Mac) på tangentbordet och klicka på användarna.

💡 Tips! Om du vill ta bort alla användare som matchar ett aktivt filter kan du klicka på Select matching users.

3. Klicka sedan på Remove users.

4. Ett nytt fönster öppnas med en lista över de valda användarna. Bekräfta genom att klicka på Remove users.