Exportera användare

Så här får du fram en lista över era användare i csv-format eller för e-post.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️ Denna artikel avser den nya versionen av Parakey Webbportal som du når genom att klicka på Try the new portal längst upp till höger. Vi rekommenderar att du hanterar användare där.

1. Gå till fliken Användare och markera de användare du vill exportera.

💡 Tips! Applicera ett filter för att snabbt och smidigt hitta rätt användare.

2. Klicka på Mer i menyraden och därefter på Exportera.

💡Du kan också välja att bara kopiera valda användares e-postadresser genom att klicka på Kopiera till urklipp. Om du gör det behöver du inte gå vidare till nästa steg utan kan direkt klistra in e-postadresserna där du önskar.

3. Klicka på Exportera för att bekräfta.

4. Exporten skickas till din e-postadress.