Parakey-Appen
Vanliga frågor och svar
Hur vet jag vilka platser jag har tillgång till?

I appen kan du se vilka platser och lås du har access till.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Under Platser ser du alla platser du har tillgång till.

2. Tryck på en plats för att se vilka nycklar du har till platsen.

3. Tryck på en nyckel för att se vilka lås den kan öppna.

💡 Tips! Om du bokat ett pass och fått en tidsbegränsad nyckel genom Parakey kan det vara bra att verifiera innan du åker dit att nyckeln ligger i appen. Gör den inte det bör du kontakta ansvariga på platsen och be dem skicka ut en nyckel innan du åker ut.

Det står att jag inte har någon åtkomst?

Om du inte har tillgång till några platser så står det i Platser-vyn att du inte har blivit inbjuden till några platser. Om du tycker att du borde ha access behöver du kontakta ansvariga på platsen där du vill komma in och be dem skicka ut en ny nyckel till dig.

Places view in the Parakey app, when you don't have any access to any places

På grund av sekretess kan vi på Parakey tyvärr inte hjälpa dig med att skicka ut nya nycklar, utan du får snabbare hjälp om du kontaktar de som är ansvariga på platsen där du vill komma in.