Tips och trix i Parakey-appen

Appen är enkel att använda och lika enkel att bemästra. Här finner du tips och trix i Parakey-appen.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Flytta appen till "första sidan"

Slipp scrolla mellan sidor fyllda av appar för att finna Parakey-appen genom att flytta den till "första sidan" i ditt appbibliotek. Såhär flyttar du appen om du har en;

Blippa dig in via Parakey NFC-sticker

Om det sitter en Parakey NFC-sticker vid det låsta utrymmet så kan du lägga din telefon mot stickern för att låsa upp. 🤳

Nå appen direkt från låsskärmen

Använder du Parakey mer eller mindre dagligen är widgetar för iOS ett hett tips för att kunna låsa upp direkt från låsskärmen.

Om du har en Android-telefon med stöd för att lägga till ikoner på låsskärmen kan du lägga till en ikon som en genväg till Parakey-appen.

"Håll upplåst" (Manuell dörruppställning)

Använd funktionen "Håll upplåst" för att låta exempelvis en dörr stå upplåst en längre tid.

"Ofta upplåsta" - Justera antalet lås som visas

Parakey-appen känner av de lås som du ofta låser upp, som standard visas tre stycken. Vill du minska eller öka antal lås som visas i denna "favoritlista" gör du det via fliken Inställningar.

Se vilka lås du har tillgång till och när

Under fliken Platser finner du vilka lås du har tillgång till och när.

Vad Parakey-appen fixar automatiskt

1. Appen använder det språk som du använder på telefonen i övrigt.

2. Minskat eller ökat textstorleken? - Det återspeglas också i appen. 🔍

3. Darkmode som följer mobilens inställningar 🙏