Händelse- och passageloggar
Dölj loggar från platser som ett lås delas till

Så här gör du för att exkludera loggar gällande ett lås från platser som det är delat till.

Denice Wijk avatar
Skrivet av Denice Wijk
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️Denna artikel avser den nya versionen av Parakey Webbportal som du når genom att klicka på Try the new portal längst upp till höger. Vi rekommenderar att du hanterar loggar där.

Om ni delar en dörr från er plats till en eller flera platser, men inte ska ta del av loggarna gällande dörren från de platserna så kan du välja att exkludera dessa loggar under låsets inställningar.

1. Gå till Lås och klicka på det aktuella låset.

2. Klicka sedan på Redigera.

3. Under Inställningar, aktivera funktionen Uteslut loggar från platser som det här låset delas till.

4. Klicka på Spara.