Händelse- och passageloggar
Filtrera fram loggar för ett specifikt lås

Så här gör du för att se loggar för ett visst lås på er plats.

Hanna Dahlström Språng avatar
Skrivet av Hanna Dahlström Språng
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att filtrera fram loggar för ett specifikt lås kan vara användbart om du som administratör t ex vill se när det senast låstes upp, och av vem.

1. Gå till Händelseloggar.

2. Tryck på Filter uppe till höger.

3. Under Lås, välj det lås du vill visa loggar för. Loggarna uppdateras automatiskt.

💡 Du kan applicera flera filter för att avgränsa loggarna ytterligare, t ex ett datumintervall, typ av händelse eller användare.