Alla samlingarParakey WebbportalHantera användare
Se användares upplåsningar på olika telefoner

I detaljvyn för en användare kan du se hur många mobila enheter användaren använt för att låsa upp på er plats.

Denice Wijk avatar
Skrivet av Denice Wijk
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Gå till Användare och tryck på användaren vars telefon(er) du vill se.

2. Under Mobiltelefoner kan du se vilka telefoner användaren låst upp med samt hur många upplåsningar som gjorts med en viss telefon.

❗️Funktionen släpptes den 21 maj 2024 och visar därför endast data från och med detta datum.

3. Tryck på Visa vid en telefon för att se fler detaljer, så som första och senaste aktivitet samt upplåsningar de senaste 30 dagarna.

💡 Om en användare t ex bytt telefon kan du trycka på krysset vid den gamla telefonen för att ta bort data om den.

💡 I listan med användare kan du välja att visa antalet mobiltelefoner användare låst upp med på platsen genom att trycka på ikonen uppe till höger och bocka för Mobiltelefoner

Filtrera fram användare som låst upp med flera telefoner

För att enkelt hitta användare som använder mer än ett visst antal telefoner kan du applicera ett filter.

1. Gå till Användare och tryck på Filter.

2. Under Mobiltelefoner, vid Fler än, ange ett antal. Listan med användare uppdateras automatiskt med användare som låst upp med fler än det angivna antalet telefoner.