För att skapa en ny plats eller lägga till nya dörrar till en befintlig plats så behöver du som kund lägga till den installatör som ska göra jobbet i My Parakey. Installatören får tillgång till ert konto och kan lägga till dörren och göra nödvändiga tester.

Steg 1
Logga in på My Parakey

Steg 2
Klicka på länken "Users" högst upp på sidan.

Steg 3
Klicka på knappen "Invite new user".

Steg 4
Ange e-postadress till installatören

• Om du inte vet vilken e-postadress de har måste du kontakta dem och ta reda på det innan. Tänk på att det bör vara e-postadress till den installatör som ska ut och genomföra installationen. Du kan ange flera e-postadresser genom att skriva en på varje rad.

Steg 5
Tryck på "Next" och granska de användare som läggs till och klicka sedan på "Send invitation".

Steg 6
Klicka sedan på "Done" för att stänga fönstret. Om du bara bjudit in en användare så öppnas den användaren automatiskt annars får du leta upp användaren i listan och klicka på användaren.

Steg 7
Klicka på boxen där det står "Guest" för att fälla fram fler inställningar

Steg 8
Klicka på "Add roles".

Steg 9
Kryssa för både "Administrator" och "Installer" och klicka på "Assign roles".

Steg 10
Din installatör är nu uppsatt och kommer kunna lägga till nya dörrar åt er.

När installationen är genomförd kan ni ta bort användaren tills dess att de ska genomföra en ny installation åt er.