Kom igång med Parakey Webbportal

Kort introduktion till webbportalen där du som administratör hanterar vem som ska ha access vart och när.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Webbportalen används för att;

• Administrera vem som har tillgång till vilka låsta utrymmen

• Hantera mobila nycklar och lås

• Se händelseloggar

• Hantera integrationer

... och mycket mer!

Logga in

Du hittar webbportalen på web.parakey.co och loggar in med din e-postadress och lösenordet du valde när du blev inbjuden. Lösenordet är det samma som det du använder för att logga in i appen.

❗️ För att kunna logga in och administrera mobila nycklar och användare behöver du ha blivit tilldelad en roll med administrativa rättigheter.

Webbportalens olika delar

Här är en snabb genomgång av webbportalens olika delar. När du loggar in webbportalen blir du automatiskt guidad runt och får ta del av en rad olika tips och trix.

Dashboard

Här får du en överblick av vad som sker på denna plats samt ett flöde som belyser uppgifter som bör hanteras, exempelvis batteribyten.

Underliggande platser

Användare

I denna vy finner du alla användare för platsen. Härifrån kan du enkelt; lägga till och ta bort användare, hantera roller och egna fält med ytterligare information.

Nycklar

Skapa och hantera nycklar som kan låsa upp ett eller flera lås och skickas till flertalet användare.

I denna vy ser du alla lås för platsen, här kan du bland annat lägga till, dela och ta bort lås, byta namn och schemalägga automatisk upplåsning.

Scheman

Skapa och se scheman för schemalagda upplåsningar (schemalagd dörruppställning) samt begränsning av nycklar.

Se händelse- och administrationloggar för vem som passerade var och skickade vilken nyckel till vem.

Inställningar

Generella inställningar för platsen samt eventuella kopplingar mot integrationer.