För att kunna logga in i Parakey-appen måste du ha blivit inbjuden till en plats som är ansluten till Parakey. Du kan inte skapa ett konto själv utan vänd dig istället till de som är ansvariga för platsen så kan de bjuda in dig.

Läs mer om hur du loggar in med ditt Parakey-konto

Om du inte fått något mail

1. Kontrollera din skräpkorg utifall att mailet hamnat där istället.

2. Kontrollera med de som bjudit in dig att din e-postadress är rättstavad (ett stavfel smyger sig så lätt in).

3. Vänta några minuter, även fast mail är digitala och borde levereras på sekunder har vi märkt att det ibland kan ta några minuter innan mailet kommer fram. Om du precis blivit inbjudan så kan du behöva avvakta en stund.

Jag har gjort stegen ovan men får fortfarande ingen inbjudan?

Då behöver du kontakta ansvariga på platsen där du vill komma in, du kan få hjälp genom att

1. Be dem kontrollera att de angivit rätt e-postadress.
    Ibland går det snabbt när man bjuder in någon och en bokstav kan enkelt missas.

2. Be dem skicka en ny inbjudan
    De kan även skicka ut en ny inbjudan via sin administrationsportal ifall det varit något tillfälligt fel vid första utskicket.

Har du fått bekräftat att du har fått en inbjudan med rätt e-postadress men ännu inte fått något mail med inloggningsuppgifter?
Då skulle du först kunna ladda ner appen själv och trycka på "glömt lösenord" och skulle det inte funka via appen så kan du göra samma sak fast via hemsidan (högst upp till höger "logga in"-knapp) my.parakey.co.

Läs mer för att komma igång med Parakey Appen, klicka här.

Vi kan tyvärr inte skicka ut en inbjudan från vår support på grund av integritet- och säkerhetsskäl. Så du får snabbast hjälp om du kontaktar ansvariga för platsen direkt.