Steg för steg: Felsökning och åtgärder

1. Vänta någon minut till. Tyvärr tar det ibland lite tid (upp till 5 min) innan mejlet levereras.

2. Be användaren säkerställa att mailet inte hamnat i skräpkorgen av misstag.

3. Kontrollera att e-postadressen är rättstavad.

4. Skicka om inbjudan via portalen.

1. Gå till fliken Users och leta upp användaren.

2. Klicka på användaren och sedan på Resend invitation.

Hjälper inte ovanstående åtgärder?

Be användaren skicka ett mail till oss på [email protected] så hjälper vi till vidare.

Felkoder och åtgärder

Om en inbjudan inte kunnat levereras visas någon av nedan felkoder bredvid användaren i användarlistan. Felkoderna kommer från vår e-postleverantör och det kan därför ta några minuter innan de dyker upp i listan.

Fel

Orsak

Åtgärd

No MX for...

Domänen som angivits finns inte, är felstavad eller inte uppsatt för att acceptera e-post.

Verifera att domänen är rättstavad. Ta bort användaren och bjud in igen med rätt e-postadress.

The email account that you tried to reach does not exist.

eller

mailbox unavailable

eller

Recipient address rejected

E-postadressen saknas på mottagarens e-postserver.

Verifera att e-postadressen är rättstavad. Ta bort användaren och bjud in igen med rätt e-postadress.

Not delivering to previously bounced address

Utskicket misslyckades vid ett tidigare tillfälle så vi kommer inte försöka igen.

Använd Resend Invitation (se ovan) i portalen för att tvinga fram ett nytt utskick.