Parakey-appen
Kom igång med Parakey-appen

Instruktioner för att börja använda Parakey-appen.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välkommen till Parakey! I Parakey-appen samlas dina mobila nycklar och du använder den för att låsa upp. Appen finns tillgänglig till både Android och iOS.

Hur skapar jag ett Parakey-konto?

Logga in automatiskt

Vi rekommenderar att du installerar appen så snart du blivit inbjuden att använda Parakey. Då är du redan inloggad och kan låsa upp direkt när du kommer fram till dörren, porten, bommen, grinden eller dylikt.

1. Öppna inbjudningsmejlet i din mobil

2. Följ instruktionerna i mejlet för att ladda ner Parakey-appen och komma igång.

Parakey invitation email opened on iPhone

Appens olika delar

Lås upp

Här ser du en lista över lås i din närhet. Tryck på namnet på det lås som du önskar låsa upp.

Platser

Inställningar