Alla samlingarParakey WebbportalPlatser
Kräv tvåfaktorsautentisering för administration av er plats

Kräv att alla administratörer ska använda tvåfaktor (2FA) för att kunna administrera er plats.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad igår

⬆️ Denna funktion är tillgänglig i funktionspaketet “Plus”. Kontakta [email protected] om du vill veta mer eller uppgradera.

💡Detta är en Beta-funktion, vilket innebär att den fortfarande är under utveckling. Kom gärna med feedback!

1. Gå till Inställningar och sedan till fliken Säkerhet.

2. Vid Säker inloggning, tryck på Redigera.

3. Aktivera Kräv tvåfaktorsautentisering från användare som ska administrera platsen.

4. Tryck sedan på Spara.