Alla samlingarParakey WebbportalHantera användare
Förhindra användare att dela konto

Förhindra att samma konto används på olika telefoner genom att begränsa antalet mobiler användare kan växla mellan på er plats.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad igår

⬆️ Denna funktion är tillgänglig i funktionspaketet “Plus”. Kontakta [email protected] om du vill veta mer eller uppgradera.

1. Gå till Inställningar och sedan till fliken Säkerhet.

2. Aktivera funktionen Förhindra kontodelning.

💡 Standardinställningarna tillåter inte användare att växla mellan telefoner alls, men tillåter ett byte (per 30 dagar) för att inte blockera användare som skaffat ny telefon. Vid byte kommer den tidigare telefonen att blockeras. Du kan ändra dessa inställningar vid behov.

💡 Tidsperiod att analysera (som standard 30 dagar) avser den period som systemet kommer att titta på för att hitta eventuella byten och försök att växla mellan olika telefoner. Antalet dagar kan inte vara högre än antalet dagar ni valt att spara personuppgifter i loggarna.

Alla mobiltelefoner som använts (även utanför tidsperioden att analysera) kan ses genom att öppna detaljvyn för en användare.