❗️ För att dela en dörr behöver du ha rollen Installer, Administrator eller Owner på den plats som dörren delas från.

👉 Hantera administratörsrättigheter

1. Gå till fliken Doors.

2. Leta upp dörren du vill dela och klicka på den.

3. Klicka sedan på Share door.

4. Ange Place ID för den plats som du vill dela dörren till och klicka på Share.

💡 Har du inte deras Place ID? Kontakta ansvariga på den aktuella platsen eller [email protected] för hjälp

5. Dörren är nu delad!

❗️ Administratörer för platsen du delat dörren till måste manuellt lägga till dörren i sina nycklar för att de och deras användare ska få tillgång till den.

❗️ Platsen som du delar dörren till har inte rättigheter att ändra några inställningar för dörren som exempelvis namn, de kan enbart inkludera dörren i sina nycklar.

💡 När du klickar på dörren i webbportalen kan du se vilka platser den är delad till.

Läs vidare

👉 Sluta dela dörr till annan plats