Dela lås till annan plats

Så här delar du ert lås till en annan plats som också ska ha rätt att hantera access till låset.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

💡 Vill du dela ett lås till en underliggande plats i er platsstruktur?

❗️ För att dela ett lås behöver du ha rollen Ägare eller Administratör på den plats som låset delas från.

1. Gå till Lås och tryck på låset du vill dela.

2. Under Kopplingar, vid Delas med, tryck på Dela.

3. Sök upp och tryck på den plats som du vill dela låset till.

4. Tryck på Spara.

💡Om du inte hittar platsen du vill dela låset till kan du istället trycka på pilen vid Dela och ange platsen Domain ID.

💡 Har du inte platsens Domain ID? Kontakta ansvariga på den aktuella platsen.

5. Låset är nu delat!

❗️ Administratörer för platsen du delat låset till måste manuellt lägga till låset i sina nycklar för att deras användare ska få tillgång till det.

❗️ Platsen som du delar låset till har inte rättigheter att ändra några inställningar för låset som exempelvis namn, de kan enbart inkludera dörren i sina nycklar.

💡 När du trycker på låset i webbportalen kan du se vilka platser det är delat till.

Läs vidare