Hantera scheman
Skapa låsschema (Schemalagd dörruppställning)

Med ett schema kan du låta det stå upplåst under schemalagda dagar och tider.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Gå till Scheman och tryck på Skapa.

2. Namnge schemat, ange tidszon och välj att skapa ett schema för schemalagda upplåsningar.

❗️Tidszonen måste vara densamma som för enheten/enheterna som schemat ska appliceras på.

3. Tryck sedan på Nästa.

4. Ange dagar och tider då lås med schemat ska vara upplåsta. Tryck på Lägg till.

💡 Du kan lägga till fler tidsintervall på en eller flera dagar genom att upprepa detta steg.

💡 Du kan även redigera tidsintervallen under respektive dag genom att trycka på Visa.

5. Tryck på Nästa.

6. Ange eventuella undantag i schemat.

1. Välj datum och tryck på Lägg till.

2. När du lagt till ett undantagsdatum kan du även specificera avvikande tider för det aktuella datumet, t ex det ska vara upplåst under en kortare period än vanligt. Då kommer dessa tider ersätta det ordinarie schemat för denna dagen.

💡 Om du inte anger någon tid kommer dörrarna vara låsta hela undantagsdagen.

💡 Du kan lägga till fler undantagsdatum- och tider.

7. Tryck på Skapa.