Hantera scheman
Applicera ett schema på ett eller flera lås

Schemalägg när det ska stå upplåst genom att applicera ett låsschema.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️ För att schemalagda upplåsningar ska fungera med Parakey Styrbox så krävs det att styrboxen är installerad för att stödja scheman. I de fall Parakey Styrbox installeras parallelt med ett befintligt passersystem måste man nyttja en extern “trigger-ingång” och inte gå via “öppnaknapps-ingången”. Om du är osäker på hur styrboxen installerades kan du alltid vända dig till installatören som genomförde installationen.

1. Gå till Lås och tryck på låset du vill applicera ett schema på.

2. Vid Schema, tryck på på Lägg till.

3. Välj vilket schema du vill applicera.

4. Välj om du vill skicka en pushnotis till andra administratörer om att det finns ett nytt schema tillgängligt.

💡 Schemat kommer behöva föras över till låset via Parakey-appen, fysiskt på plats av en administratör (du eller någon annan). 👉 Se punkt 6.

5. Tryck på Spara.

6. Aktivera schemat via Parakey-appen.

❗️Tills dess att schemat är aktiverat kommer det tidigare schemat vara aktivt. I webbportalen kan du alltid se om du har ett schema som behöver aktiveras och vilket schema som körs just nu på låset.

(1) Här visas det aktiva schemat.
    (2) Här visas att ett nytt schema finns tillgängligt.

💡 Ni kan använda samma schema på flera Parakey-enheter genom att upprepa dessa steg på olika lås.