Exportera användare

Så här får du fram en lista över era användare i csv-format eller för e-post.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Gå till fliken Användare och markera de användare du vill exportera.

💡 Tips! Applicera ett filter för att snabbt och smidigt hitta rätt användare.

2. Klicka på Mer i menyraden och därefter på Exportera.

💡Du kan också välja att bara kopiera valda användares e-postadresser genom att klicka på Kopiera till urklipp. Om du gör det behöver du inte gå vidare till nästa steg utan kan direkt klistra in e-postadresserna där du önskar.

3. Klicka på Exportera för att bekräfta.

4. Exporten skickas till din e-postadress.