Filtrera användare

Applicera filter för att enkelt hitta rätt användare.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️ Denna artikel avser den nya versionen av Parakey Webbportal som du når genom att klicka på Try the new portal längst upp till höger. Vi rekommenderar att du hanterar användare där.

1. Gå till Användare och tryck på Filter uppe till höger.

2. Filtrera fram användare genom att välja ett eller flera attribut (klicka på ett attribut eller välj i drop down-meny).

💡 Du kan filtrera på användares roll, status, om användare har en aktiv nyckel eller inte, antal dagar användare varit inaktiva, vilka nycklar och lås användare har tillgång till samt egna fält.

👉 Om ni använder egna fält och har fyllt i egen användarinformation, t ex företag eller parkeringsplats, så kan du enkel filtrera fram alla användare som jobbar på ett visst företag eller vem som parkerar på en viss plats.

💡 Resultatet uppdateras automatiskt och applicerade filter lägger sig under sökfältet för att visa att det är aktivt och påverkar resultatet.

💡 Du kan ta bort ett filter genom att trycka på dess kryss-ikon eller trycka på Filter och sedan på Rensa alla filter.

3. Du kan nu markera användarna för att genomföra en åtgärd, t ex skicka en nyckel till dem, eller sortera resultatet genom att trycka på pilen vid respektive rubrik.

Bocka för kryssrutan på menyraden för att markera alla användare som matchar valda attribut.

Sortera resultatet.