Om ni har avslutat ert samarbete med integrationen och inte längre vill att de ska ha kvar åtkomst att hantera era nycklar kan ni enkelt ta bort dem. Ni gör det genom att klicka på knappen "..." för att få fler inställningar och väljer "Remove App". Åtkomsten tas då bort med en gång.

Hittade du svaret?