Ni kan själva namnge era dörrar till något passande för era användare. Detta namnet är även det som kommer att synas för användare när de står vid dörren och vill komma in.

1. Gå till sidan "Doors"
  2. Leta upp den dörr i listan som ni vill byta namn på och klicka på den
  3. Klicka sedan på knappen "Change name"
    Om ni är Installatör för platsen ser ni fler knappar och klickar istället på "Change settings"
  4. Ange ett nytt namn för dörren. Tänk på att det är detta är det namn som kommer att synas för användare när de står vid dörren och vill komma in.
  5. Klicka på "Save" för att spara det nya namnet.

Om dörren har länkade nycklar

Om ni har länkade nycklar till dörren kommer även namnet på nyckeln att ändras när dörrens namn ändras. För att veta mer om länkade nycklar, läs artikeln Skapa nycklar.

Varför har min dörr en fyra tecken kod som namn?

När Parakey enheten tillverkas får den fyra tecken kod som sitt namn, t.ex. R2ta. Detta är för att kunna särskilja på dem när de skickas till installatör. Det namnet är bara ett standardnamn och ni bör byta detta till ett bättre namn så snart som möjligt.