När du är inloggad i appen navigerar du till dina kontoinställningar. Där finns ett alternativ som heter Change Password (byt lösenord).

När du klickar på Change Password visas en ruta där du ges möjligheten att välja ett nytt lösenord. För att genomföra ett lösenordsbyte behöver du först bekräfta med ditt nuvarande lösenord och sedan skriva ditt nya lösenord. Nästa gång du loggar in använder du ditt nya lösenord.

Om du glömt ditt nuvarande lösenord behöver du logga ut ur appen och sedan trycka på "Forgot password", eller läs mer här.