Integrationer
Lägg till en Partner Integration

Många affärs- och bokningssystem har färdiga integrationer med Parakey som du enkelt kan koppla på för att automatisera nyckelhanteringen.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️ Denna artikel avser Beta-versionen av Parakey Next Gen Portal. Vi rekommenderar att du lägger till integrationen där.

Många affärs-, medlems- och bokningssystem har färdiga integrationer med Parakey, så kallade Partner Integrations utvecklade av verifierade Parakey-partners, som du enkelt kan koppla på.

Så här lägger du till en partner-integration

1. Gå till fliken Settings.

2. Klicka på Integrations i menyn.

3. Gå till Partner Integrations och klicka på Add.

4. Ange det Application ID som du fått från Parakey-partnern/integratören som tillhandahåller systemet och klicka på Install.

5. Nu har partner-integrationen lagts till. Kontakta Parakey-partnern/integratören för mer information om hur du går tillväga för att slutföra sammankopplingen av systemen.

Läs vidare