Alla samlingarParakey WebbportalIntegrationer
Koppla samman Parakey och Wondr

Wondr är ett gymsystem som har en färdig integration mot Parakey. Så här gör du för att koppla på och nyttja den på er plats.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

💡Applikations-ID: lB9e6EmFWi

Möjliga funktioner:

• Skicka och ta bort nycklar baserat på medlemskap

• Automatisk incheckning på pass vid upplåsning

1. Gå till Inställningar och sedan till Integrationer.

2. Vid Partnerintegrationer, tryck på Lägg till.

👉 Här kan du läsa mer om att lägga till en partnerintegration.

3. Ange följande Applikations-ID: lB9e6EmFWi och tryck på Lägg till.

4. Skapa en nyckel som ska hanteras av integrationen.

1. I steget Tidsbegränsningar, välj Individuell tidsbegränsning för varje användare.

💡 Tidsbegränsningen styrs istället av medlemskap/bokning.

5. Säkerställ att nyckeln är aktiverad för att användas via API-integration.

6. Kontakta Wondr på 010-2065650 eller [email protected] för att slutföra sammankopplingen.

Ska nyckeln kopplas till ett specifikt medlemskap?

Som standard kopplas en nyckel till samtliga typer av medlemskap. Hos Wondr kan du läsa vidare om hur du går tillväga för att lägga till en nyckel på ett specifikt medlemskap.