Alla samlingarParakey WebbportalIntegrationer
Koppla samman Parakey och Bruce

Bruce samlar olika träningsanläggningar i ett enda medlemskap & har en integration med Parakey. Såhär gör du för att nyttja den på er plats.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

💡Bruce Domain ID: A6b4QOGZBC

Integrationen med Bruce fungerar något annorlunda gentemot övriga integrationer till Parakey. Istället för att lägga till Bruce som en partnerintegration behöver ni dela de lås som integrationen ska kunna hantera till Bruce plats i Parakey Webbportal. Detta för att ni inte ska behöva betala extra för Bruce-användare, dessa sköts istället helt och hållet av Bruce.

Dela lås till Bruce

1. Gå till Lås och tryck på låset du vill dela.

2. Vid Delas med, tryck på pilen vid knappen Dela och sedan på Dela externt via ID.

3. Ange Bruce Domain ID: A6b4QOGZBC

4. Tryck på Spara.

5. Kontakta Bruce för att slutföra sammankopplingen.