Door Handle - Monteringsanvisningar

Anvisningar för installation och montage av Parakey Door Handle.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️Viktigt

Sätt i batteriet efter att Parakey Door Handle har monterats på dörren.

1. Börja med att prova ut och säkerställa rätt längd av tryckespinne.

Vanligtvis är Door Handles tryckespinne kortare än tryckespinnar som används för helt mekaniska handtag.

2. Pressa ner sprinten hela vägen på tryckespinnen med en tång för att fixera den i Door Handle.

3. Montera Door Handle på dörren likt ett traditionellt dörrhandtag.

4. Skruva in, inte ur, låsskruven på höljets baksida med den medföljande insexsnyckeln.

5. För loss höljet och sätt i batteriet. Viktigt att batteriet sätts i efter att Door Handle monterats på dörren.

6. För tillbaka höljet och skruva åt låsskruven.