Door Handle – Introduktion

Parakey Door Handle är ett handtag med ett inbyggt passersystem med elegant design för coworking, konferensrum och semi-publika utrymmen.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Parakey Door Handle samlar all elektronik är i handtaget, så inga uppkopplade hubbar och annan infrastruktur behövs. Installationen är snabb och kräver endast två skruvar för att monteras.

Parakey Door Handle är helt offline, likt övriga produkter från Parakey, och kommunicerar med Parakey-appen via Bluetooth LE (Low Energy) vilket medför att Door Handle eller Parakey-appen inte kräver internetuppkoppling vid upplåsning.