Lås upp med Parakey

Appen visar lås du är i närheten av. Tryck på namnet för att låsa upp det.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Tryck på låset du vill låsa upp.

Unlock view in the Parakey app

2. När cellen blir grön är det upplåst.

Unlock view of the Parakey app, showing a successful unlock: the lock name cell turns green

Hittar inte appen låset?

Misslyckades upplåsningen?

Skulle upplåsningen misslyckas blir det istället gult. Testa då att ställa dig närmare dörren, porten, grinden eller liknande och klicka på låsets namn igen när det blir tillgänglig att försöka på nytt.

Blippa för att låsa upp

Med Parakey NFC-sticker kan du låsa upp genom att blippa din telefon mot stickern istället för att gå in i Parakey-appen. Vänd dig till ansvariga på din plats för mer information om du inte ser någon Parakey NFC-sticker där du låser upp.

Att blippa för att låsa upp skiljer sig mellan iPhone och Android, se respektive artikel för mer information: