1. Klicka på dörren du vill låsa upp.

2. När dörrikonen blir grön är dörren upplåst och du kan öppna den.

💡 Skulle öppningen misslyckas visas en gul ikon. Testa då att ställa dig närmare dörren och klicka på dörrnamnet igen när det blir tillgänglig att försöka på nytt.

Hittar inte appen dörren?

Ställ dig närmare dörren och klicka sedan på “Find door”-knappen med pilen för att söka efter dörrar.

Lås upp med NFC

Med våra NFC-stickers kan du låsa upp dörren utan att gå in i Parakey-appen. Vänd dig till ansvariga på din plats för mer information om du inte ser någon Parakey NFC-sticker vid dörren.

Att låsa upp med NFC skiljer sig mellan iPhone och Android, se respektive artikel för mer information:

👉 Så här använder du NFC med iPhone

👉 Så här använder du NFC med Android