Parakey-appen
Så använder du Appen
Information för Huawei-användare

Om din Huawei-telefon inte har stöd för Google Play Services kan du ladda ner Parakey-appen i Huawei App Gallery.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nyare Huawei-telefoner har inte längre stöd för Google Play Services, men Parakey-appen finns då att ladda ner från Huawei App Gallery.

Observera att detta enbart gäller nyare Huawei, har du en äldre Huawei-telefon med tillgång till Google Play ska du installera appen som vanligt via Google Play. Vi rekommenderar detta eftersom app-versionen i Huawei App Gallery är något begränsad och inte har alla funktioner som finns för Google Play-versionen.

Vilka telefoner är påverkade?

Detta är inte en komplett lista, t ex är alla mobiler som släppts efter dessa också påverkade. Om du har någon av dessa modeller eller senare ska du ladda ner Parakey-appen från Huawei App Gallery.

• Huawei P40

• Huawei P40 Pro

• Huawei P40 Lite

• Huawei Mate 30

• Huawei Mate 30 Pro

• Huawei Mate Xs